Nemzetközi műhely, konferencia a pedagógiáról

Negyedik alkalommal szervezi meg az SZTE Bölcsészettudományi Karának Neveléstudományi Intézete és Oktatáselméleti Kutatócsoportja a „Szeged Workshop on Educational Evaluation - SWEE 2012” műhelyt. Az Egyetemi Tavasz programsorozat rendezvényét április 24-25. között tartják meg az MTA Szegedi Akadémiai Bizottság Székházában (Szeged, Somogyi u. 7.). A szakterület európai kutatóinak tanácskozása a nemzetközi tudományos együttműködést hivatott erősíteni. A műhely célja a technológia-alapú mérés-értékelési eljárások áttekintése, valamint a mérés-értékelés és a fejlesztés, beavatkozás összekapcsolási lehetőségeinek vizsgálata. A worshop-ot a X. Pedagógiai Értékelési Konferencia (április 26-28.) előtt tartják meg.

További információ: http://www.edu.u-szeged.hu/swee/eng/2012/SWEE_2012_call.pdf

*

A X. Pedagógiai Értékelési Konferencián, április 26-28. között az MTA Szegedi Akadémiai Bizottság Székházában (Szeged, Somogyi u. 7.) innovatív értékelési és oktatási módszereket, pedagógiai kísérleteket és fejlesztő programokat mutatnak be a mérés-értékelés kutatói. Elméleti előadások is várják az érdeklődőket. Az angol-magyar nyelvű nemzetközi tanácskozást az SZTE Bölcsészettudományi Karának Neveléstudományi Intézete, Oktatáselméleti Kutatócsoportja és a Neveléstudományi Doktori Iskola szervezi.

További információért: http://www.edu.u-szeged.hu/cea2012/

 

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.