Új Campus Hungary ösztöndíjfelhívás az SZTE hallgatóinak, munkatársainak

2014. május 30-ig lehet jelentkezni a Campus Hungary hallgatók, illetve a felsőoktatásban dolgozó munkatársak részére is hirdetett ösztöndíjaira. A korábbiaktól eltérően 15 százalékkal emelkedett a hallgatói ösztöndíj összege.

Bármely akkreditált, a konvergencia régiókban található magyarországi felsőoktatási intézmény/kihelyezett kar teljes vagy részmunkaidős munkatársa (oktatók, kutatók, adminisztratív dolgozók, illetve egyéb besorolású munkatárs) jelentkezhet a Campus Hungary ösztöndíjra. A munkatársak lehetőséget kapnak tapasztalatcserét, hálózatépítést szolgáló ösztöndíjas tevékenységre. A Balassi Intézet által menedzselt programra 2014. május 30-ig lehet jelentkezni.


A Balassi Intézet hatodik alkalommal hirdet Campus Hungary ösztöndíjakat hallgatók részére, melyekre 2014. május 30-ig lehet pályázni. Újdonság, hogy 15 százalékkal emelkedett az ösztöndíj összege.

Ezek az ösztöndíj-lehetőségek a Szegedi Tudományegyetem polgárai számára is elérhetőek, és valódi mobilitási lehetőségeket kínálnak a világ összes országába.

A felhívásokra kizárólag a konvergencia régiókban (Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl és Dél-Dunántúl) található felsőoktatási intézmények hallgatói pályázhatnak. Az aktuális pályázati fordulóban a hallgatók, a felsőoktatásban dolgozók számára ismét esély nyílik – sikeres pályázás esetén jelentős anyagi támogatást is biztosítva – az egyéni, illetve csoportos külföldi szakmai utakra, tanulmányutakra, részképzésekre.


A pályázati felhívások elérhetőek az SZTE Nemzetközi Mobilitási Iroda honlapjáról:


A részletes Campus Hungary pályázati felhívás hallgatók számára itt elérhető:


A részletes Campus Hungary pályázati felhívás a felsőoktatásban dolgozók számára itt olvasható:

SZTEinfo

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.