Peremvidékek – sorozatzáró vetítés és beszélgetés

A Grand Café és a Szegedi Tudományegyetem közösen szervett filmvetítés- és beszélgetéssorozatot Peremvidékek – Ciány-magyar határ címmel. A sorozat utolsó programját 2014. április 17-én, csütörtökön este rendezik meg, a vendégek a Cigány kép – Roma kép című dokumentumfilm alkotói.

Peremvidékek Cigány-magyar határ címmel rendezett beszélgetés- és dokumentumfilm-sorozatot a Grand Café és az SZTE Szociológia Tanszék. A sorozat befejező programját 2014. április 17-én, csütörtökön este 6 órától tartják, Kőszegi Edit és Szuhay Péter cigány képzőművészekről készített dokumentumfilmjét, a Cigány kép – Roma kép (2001, színes magyar dokumentumfilm, 78', rendező: Szuhay Péter, Kőszegi Edit) mutatják be.
A vetítés után az alkotókkal Roskó Gábor képzőművész, az SZTE JGYPK Rajz-Művészettörténet Tanszékének vezetője beszélget.

 

SZTEinfo

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.