Összegyetemi Gólyatábor a Partfürdőn

Az SZTE Egyetemi Hallgatói Önkormányzat idén harmadik alkalommal rendezi meg az Összegyetemi Gólyatábort az újszegedi Partfürdőn, ahol pénteken fellép a Punnany Massif!

Szeptember 5. és 8. között az újszegedi Partfürdőn rendezi meg az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat az Összegyetemi Gólyatábort. A hallgatóknak örömteli hír, hogy szeptember 6-a hivatalos rektori szünet, így a csütörtöki buli után kipihenten folytathatják pénteken. A belépő a gólyáknak ingyenes abban az esetben, ha részt vettek a kari gólyatáborban. A külsős jegy 2000 forint, a külsős 3 napos bérlet 4000 forint. (Az SZTE-s és külsős jegy minden nap 20 órától másnap reggel 8 óráig érvényes.) Pénteken 11 és 15 óra között SZTE-s diákigazolvánnyal akciós áron, 990 forintért látogatható a Napfényfürdő Aquapolis. A vendégeknek sátrazási lehetőséget biztosítanak a szervezők. A gólyák minden nap egyszer ingyen kapnak meleg ételt.

 

A részletes program itt tekinthető meg:

 

 

SZTEinfo

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.