Beiratkozás 2017 rendezvényei

2017. augusztus 28-án, délelőtt 10 órától az SZTE Tanulmányi és Információs Központban

szte_logo

Meghívó

 

A Szegedi Tudományegyetem tisztelettel meghívja Önt a Beiratkozási hét rendezvényeinek kezdetére 2017. augusztus 28-án, hétfőn délelőtt 10 órától. Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ


Változatos programokkal, az egyetem szolgáltatásait bemutató rendezvényekkel várja a tanulmányaikat szeptemberben megkezdő hallgatóit az SZTE augusztus 28-tól szeptember 2-ig a József Attila Tanulmányi és Információs Központ hátsó bejáratnál, a Batthyány utca felől.

 

A Szegedi Tudományegyetem több mint hatezer új hallgatója előre egyeztetett időpontra érkezik a beiratkozásra. A várakozás alatt és az adminisztratív feladatok elvégzése után sokszínű kulturális és szabadidős programok várják a résztvevőket. A gólyák a Nagy Beiratkozáson megismerhetik azokat az egyetemi egységeket, melyek a következő években segítséget nyújtanak nekik a minél sikeresebb tanulmányaikhoz. A rendezvény nem titkolt célja, hogy az egyetemre érkezők már az első nap érezzék, Szeged legnagyobb közösségének tagjaivá váltak.

 

A programsorozat megnyitóján augusztus 28-án 10 órakor az érdeklődők ízelítőt kaphatnak a következő napok programjából: salsabemutató és az SZTE Zeneművészeti Kar flashmobja várja a beiratkozókat.

Az újságíróknak az évkezdetről és a pótfelvételi eredményekről Szakál Péter, az SZTE oktatási igazgatója nyilatkozik a helyszínen.

 

További információ:

 

Bene Tamás

SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság

igazgató

Tel.: +36-62-54-6390

E-mail: press@rekt.szte.hu

Antal Éva Eső

SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság

PR referens

Tel.: +36-62-54-6390

E-mail: press@rekt.szte.hu

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.