Képernyőn a szemeszter utolsó, júniusi SzemeSZTEr adása

A tanév utolsó adásával jelentkezik a SzemeSZTEr. Van benne épületállapot körkép, jótékonysági akciót szervező kommunikáció szakos hallgató, zsonglőr gála, de a barátnők világnapján a barátság értékéről is értekezünk. Ott voltunk a DUÉ-n, ahol díjaztak minket, és arra is kíváncsiak voltunk, hogy egy átlag egyetemista hogyan tölti a nyarat.

A műsort ajánlja a két műsorvezető, Hatvani Brigitta és Gerstenbrein Adreinn, valamint a szerkesztő, Bartus Bella kommunikáció szakos hallgatók.

 

A SzemeSZTEr most nyári szünetre megy, de a televíziókban július, augusztusban ismétlő válogatásokat láthatnak a legjobb anyagainkból. Szeptemberben pedig ismét új adással várjuk nézőinket!



Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.