Kommunikáció szakosok vizsgafilmjei a Szeged TV-ben

Az előző évekhez hasonlóan a Szeged Televízió idén nyáron is műsorra tűzi a kommunikáció BA szak elektronikus szakirányán készített vizsgafilmeket. Ez alkalommal hét alkotást láthatnak a nézők.

Bár műfajukat tekintve dokumentumfilmek készültek, témájuk mégis rendkívül változatos. Így film készült a híres kalocsai fazekasmesterről, Kovács Lászlóról, a Bajai Fiatalok Színházának alapítójáról, Ottmár Attiláról, de a szegedi gyökerű Fool Moon történetét is megismerhetik vagy éppen a Szegedi Kortárs Balett elmúlt majd negyed századát. A Szegedi Bölcsész Filmfesztiválon első helyezést elért, Timon Barnabásról készült portréfilmet is láthatják majd. Újdonság a filmek között a sportolóportré. Sokak kedvence volt a Pick Szeged kapitánya, Vadkerti Attila. Róla is készült egy portré. A legmegrázóbb filmben egy melldaganatból felépült kecskeméti asszony vall arról, hogyan lehet egy ilyen betegséget túlélni.


A fiatal filmeseknek nagy lehetőség, hogy alkotásaik a nézők elé kerülhetenek. Aki kíváncsi arra, mi készült 2016-ban az SZTE BTK Televízió Stúdiójának műhelyében, keresse a Vizsgafilmeket a Szeged Televízióban szerda esténként nyolc órától.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

2017. november 22 - 23. között rendezi meg az SZTE Bölcsészettudományi Karon a Monuments and Memorial Sites in Changing Social - Political Contexts workshopot a Néprajzi és Kulturális Antropológiai Tanszék. Minden érdeklődőt szerettel várnak!