brosurakboritokep

Az SZTE BTK alapszakos tájékoztatói

Aki még nem döntötte el, hogy milyen szakra szeretne jelenkezni, gyors átfogó képet kaphat karunk alapszakos képzéseiről a felvételi időszak hajrájában.

Ha nem tudod még, hogy pontosan hogyan tovább, semmi gond: könnyedén átböngészheted a szegedi bölcsészkar képzéskínálatát. Alapszakos tájékoztatóinkban többek közt olvashatsz képzéseink tartalmáról, specializációkról, elhelyezkedési lehetőségekről és a felvételihez szükséges kritériumokról.


A tájékoztató füzeteket a következő linken veheted szemügyre: http://www.arts.u-szeged.hu/oktatas/kepzesek-btk/alapkepzes-brosurak


Ha kérdésed van, vagy csak szeretnél a választandó szakod oktatóival és hallgatóival személyesen is találkozni, akkor várunk szeretettel nyílt napunkon is január 30-án szombaton, Szegeden, a BTK Egyetem utcai főépületében.


A részletes programot a következő helyen találod: https://www.facebook.com/events/422732081260783/

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.