brosurakboritokep

Az SZTE BTK alapszakos tájékoztatói

Aki még nem döntötte el, hogy milyen szakra szeretne jelenkezni, gyors átfogó képet kaphat karunk alapszakos képzéseiről a felvételi időszak hajrájában.

Ha nem tudod még, hogy pontosan hogyan tovább, semmi gond: könnyedén átböngészheted a szegedi bölcsészkar képzéskínálatát. Alapszakos tájékoztatóinkban többek közt olvashatsz képzéseink tartalmáról, specializációkról, elhelyezkedési lehetőségekről és a felvételihez szükséges kritériumokról.


A tájékoztató füzeteket a következő linken veheted szemügyre: http://www.arts.u-szeged.hu/oktatas/kepzesek-btk/alapkepzes-brosurak


Ha kérdésed van, vagy csak szeretnél a választandó szakod oktatóival és hallgatóival személyesen is találkozni, akkor várunk szeretettel nyílt napunkon is január 30-án szombaton, Szegeden, a BTK Egyetem utcai főépületében.


A részletes programot a következő helyen találod: https://www.facebook.com/events/422732081260783/

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

„Végül is, mesélte O., mint mindig, ha orosz téma merült fel, (…) az orosz mesék végtelen répája, az orosz mítosz centrális metaforája, illetve hát Tolsztoj és Gogol végtelenjének ügyében is ruszista barátnőjéhez, Szőke Katalinhoz fordult” (Tolnai Ottó: A répa. Nádler-képek mentén)