karuzel

Január 26, szombat: Nyílt Nap a szegedi Bölcsészkaron!




Bölcsésznek készülsz? Várunk! Nem tudod még, hogyan dönts februárban? Várunk! Még gondolkodsz, melyik egyetemet, kart vagy szakot jelöld első helyen? Minket!

Gyere, segítünk a döntésben!


Szeretettel várunk január 26-án, szombaton 9:30-kor az SZTE BTK-n! Megtudhatsz mindent, amit a jelentkezésről és a szakjainkról tudni kell, megismerkedhetsz az egyes szakokon tanítókkal és tanulókkal, és máris megelőlegezünk neked egy indexet, hogy úgy ismerkedhess meg a szakjainkkal, hogy közben játszol – és még nyerhetsz is vele!

Bemutatjuk az épületet, most bejuthatsz a legérdekesebb helyekre: a régészek pincéjébe, a pszichológusok laboratóriumába, a kommunikáció szakosok stúdiójába!

Gyere, nézzél szét, dönts jól – dönts mellettünk!




Tehát: SZTE BTK, Aud Max, 2019. január 26. (szombat), 9:30 (érkezés)

10:00 felvételi tájékoztató

11:30-tól ismerkedés a szakokkal, aláírásgyűjtés az indexbe, játék

13:00: tombolasorsolás

13:30 épülettúra


A múlt érdekel? Gyere a szegedi Bölcsészkarra!

A jelen érdekel? Gyere a szegedi Bölcsészkarra!

A jövő érdekel? Gyere a szegedi Bölcsészkarra!



Felhívjuk figyelmüket, hogy nyilvános rendezvényünkön hang-, kép- és videófelvétel készül. Köszönjük!


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.