Boritokep_27

Önkénteseket várnak a budapesti Műtárgyak Éjszakája Fesztiválra - 50 helyszínen, több, mint 100 program megszervezésében vehetnek részt a jelentkezők

A háromnapos rendezvény 2024. május 23-24-25-én kerül megrendezésre 50 helyszínnel és több, mint 100 programmal Budapesten. A fesztiválra olyan önkéntesek jelentkezését várják, akik szívesen részt vennének egy izgalmas, nagyszabású művészeti programsorozat lebonyolításában. Jelentkezni április 29-ig lehet.

Az idei Műtárgyak Éjszakája Fesztivál központi tematikája a műtárgyak eredetére, provenienciájára, a mögöttük húzódó izgalmas történetekre épül, amelyekbe a fesztivál programjain nyerhetnek bepillantást a látogatók. A szervezők a partnerekkel együttműködve olyan programokon dolgoznak, amelyek által a résztvevő közönség megismerkedhet a műtárgyak eredetének kérdéseivel és sokszor kevéssé ismert háttértörténetükkel. A fesztivál egyik kiemelt célja az edukáció, így ennek jegyében egy online játék is meghirdetésre kerül a téma szélesebb körű bemutatásához.

 

A rendezvény weboldala: www.mutargyakejszakaja.hu

 

A MÉF önkéntes program előnyei:

  • betekintés a „kulisszák mögé”
  • tapasztalatszerzés kulturális esemény szervezésében
  • változatos programok és helyszínek látogatása
  • ajánlólevél a fesztiválon elvégzett munkáról és feladatkörökről, előzetes kérés alapján

 

Önkéntes feladat:

  • részvétel az előzetes eligazításon 2 alkalommal

  • fesztivál előtt plakát és szóróanyag elvitele a választott helyszínekre
  • a vállalt programokon az érkező vendégek fogadása, regisztrációja, eligazítása

Programonként kb. 1,5-2 óra elfoglaltságra kell számíthatsz.


Regisztrálj, ha:

  • érdekel a művészet világa
  • jól kommunikálsz idegenekkel
  • pontos és megbízható vagy

 

A JELENTKEZÉS MENETE:

 

1) Regisztráció a VAP Önkéntes felületen: http://volunteerap.hu/

  • a szervezők a MÉF Önkéntes programmal indították útjára a VAP = Volunteering in Art Programs I Művészeti Önkéntes Program oldalt: http://volunteerap.hu. A VAP online platform elindításával a cél az, hogy a szervezet egyszeri regisztrációval, egy felületen adon információt a képzőművészeti területen megvalósuló önkéntes, gyakornoki és további munkalehetőségekről.

 

2) Emailes jelentkezés, amennyiben valaki nem kíván a VAP (http://volunteerap.hu/ ) önkéntes oldalon jelentkezni. Ebben az esetben a mef.volunteer@gmail.com email címre kell küldeni a jelentkezését, a következők szerint:

  • a levél tárgya: MÉF24 önkéntes jelentkezés
  • a levélben szerepeljen a jelentkező rövid bemutatkozása (neve, elérhetősége, milyen szakon tanul); a fesztivál mely napjain ér rá (május 23-24-25. - nagyobb eséllyel kap feladatot, aki mind a 3 napon tud programkoordinációt vállalni).

 

Jelentkezési határidő: 2024. április 29.

 


(Borítókép forrása: műtárgy.com)

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_39

Az SZTE BTK-n 2024. július 6-án tartjuk a nyári diplomaosztót, amelyen több száz diák és hozzátartozóik vesznek majd részt. A februári eseményen egyik hallgatónknak már lehetősége volt a bemutatkozásra, és a pozitív visszajelzések tükrében ezt a hagyományt szeretnénk is folytatni: hogy egy BTK-s hallgató, oktató vagy dolgozó előadásával búcsúztassuk el a diplomájukat megszerző diákokat!


Ha tehetséges vagy valamiben és szívesen megmutatnád ezt egy több száz fős közönség előtt, olvasd el a részleteket, és jelentkezz június 9-ig!