Boritokep_24

Diszlexia? Használd ki az erősségeid és fejlődj tovább!

Az alábbiakban az SZTE Sansz Iroda felhívását közöljük.

Tanulási zavarral küzdő hallgatóként egyedülálló, tanulási hatékonyságot növelő és sikerélményt nyújtó tréningeken vehetsz részt. A tavaszi félévben szabadon választható kurzusként indulnak, kis létszámú csoportos gyakorlatok formájában.


  • Eszközös készségfejlesztő tréning (zsonglőrködés!) - KURZUS KÓD: XA0021-EszkTK1, XA0021-EszkTK2
  • Hatékony tanulás felsőfokon c. kurzus - KURZUS KÓD: XA0021-HatTanFSp1
  • "Építs versenyelőnyt a diszlexiából!" kurzus - KURZUS KÓD: XA0021-ÉpVelőnyt


Figyelem! A jelentkezéshez szükséges tudnivalókról tájékozódj a CooSpace-en!

Ehhez a kurzus felvétele után (1 nappal) keresd a CooSpace kurzus-feladatát! A feladat beadását követően a jelentkezéseket az SZTE Sansz Iroda hagyja jóvá.

 

Akkor is érdemes lehet jelezni a részvételi szándékodat, ha nincsen tanulási zavarról szakvéleményed, de úgy érzed, hasznodra válna a részvétel. A zsonglőrködést ajánljuk gyógytornászoknak, tanítóknak, edzőknek is!


Kérdésekkel és további információkért az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ Sansz Irodájához fordulhatsz: Nagy Katalin - eselyiroda@szte.hu


A kurzusokról részletes tájékoztatást itt olvashatsz!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.