Boritokep_4

Nyílt nap az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán - 2023. december 18.

Az SZTE BTK-n idén is nyílt napot tartunk mindazoknak, akik a felvételi előtt állnak és érdeklődnek a szegedi bölcsészkar igen széles képzési kínálata iránt! A kar főépületében 2023. december 18-án, 9:30-tól kezdődően képzéseink és különböző egységeink saját standjainál tájékozódhatsz, de felvételi tájékoztatóval, épülettúrával és miniórákkal is várunk! A rendezvényre való belépés nem, de a miniórák látogatása regisztrációköteles!

A nyílt napok alkalmával lehetőséged van arra, hogy megnézd, hol, hogyan és kikkel töltheted majd el az egyetemi éveidet. Mi azt ajánljuk, semmiképpen se hagyd ki a szegedi bölcsészkart, ha az alábbiak közül legalább egy állítás igaz rád:


Mindig is inkább a humán tárgyak érdekeltek.


Az ország egyik legjobb bölcsészkarán tanulnál, olyan oktatóktól, akiket rendszeresen a legjobbak között emlegetnek.


Már tudod, hogy mivel foglalkoznál később, és szívesen beszélgetnél róla olyanokkal, akik épp azt tanulják vagy már a szakmában dolgoznak. (Vagy még nem tudod és jól jönne egy kis segítség a döntésben...)


És nem utolsó sorban: szívesen élnél egy napfényes egyetemvárosban, amelynek nagy részét hallgatótársaiddal együtt töltitek meg.


what-to-see-in-szeged-hungary-81

Forrás: mywanderlust.pl

A 24.hu is megírta: Okkal Szeged az egyik legjobb egyetemváros


RÉSZLETES PROGRAM

 

9:30 Kapunyitás: innentől kezdve egészen 13 óráig a szakok és egységek saját standjainál tájékozódhatsz!

 

10:00–10:20 Köszöntő és felvételi tájékoztató az Auditorium Maximumban.

 

10:30–12:20 Miniórák, ahol megnézheted kicsiben, hogy mi is vár rád nálunk a következő években: a miniórák listáját és a regisztrációs felületet megtalálod a honlapunkon és a Facebook-eseményünkben!

 

12:40 Nyereményjátékunk eredményhirdetése - mert igen, ilyen is lesz!

 

12:50 Épülettúra, amikor is megismerheted a szegedi bölcsészkar ikonikus épületét! Találkozzunk az Auditorium Maximumban!


FRISSÍTÉS (2023.12.16.)

Ezúton tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a nagy létszám miatt az alábbi miniórák helyszínében változást történt. Két minióra pedig sajnos, elmarad. Megértéseteket köszönjük!


Kivetitore_a_kavezoban


Tanulj, közben pedig játssz velünk!

A nap során egy nyereményjátékkal is készülünk! Vegyél részt legalább 3 miniórán, gyűjtsd a pecséteket az útleveledre, dobd be azt az Auditorium Maximum előtt található ládába, és vidd haza a hamisítatlan BTK-s ajándékcsomagok egyikét! A szerencsés nyerteseket 12:40-kor sorsoljuk ki az Auditorium Maximumban. (A csomagot postázni nincs lehetőségünk, így arra kérünk, mindenképp legyél ott személyesen az eredményhirdetésen!)

 

Számoljuk ki együtt a pontjaidat!

Tanulmányi Osztályunk munkatársai egy külön standnál segítenek majd neked abban, hogy biztosan választ kapj minden kérdésedre az új felvételi eljárással kapcsolatban, sőt, a felvételi pontszámodat is kiszámolhatjátok együtt!

 

Kérj igazolást!

Tekintettel arra, hogy nyílt napunk tanítási napra esik, igazolást is kérhetsz majd. Felhívjuk figyelmedet, hogy igazolást csak 12:00 óra után áll módunkban kiállítani, a program befejeztéig. Keresd pultunkat a főépület aulájában, ahol a diákigazolványod alapján kiállítjuk neked a dokumentumot!

 

Csatlakozz a Facebook-eseményhez, és kövess minket oldalainkon!

A legfrissebb információkról a leggyorsabban nyílt napunk Facebook-eseményében értesülhetsz! Kövess minket ott és Instagram-oldalunkon, ahol még több tartalommal találkozhatsz!

 

Szeged, SZTE, BTK!

Nézz körül a felvételizőknek szóló aloldalunkon, ahol kifejezetten arra koncentráltunk, hogy praktikus információkkal segítsünk neked a döntésben!

 


Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyílt napon későbbi felhasználás céljával kép- és hangfelvétel készül! A rendezvényre való belépéssel elfogadod ezt!

 

 

Szeretettel várunk!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.