VERSPÁLYÁZAT: Hatvan év

A Szegedi Egyetem Magazin és a Tiszatáj (Online) irodalmi folyóirat HATVAN ÉV címmel VERSPÁLYÁZATOT hirdet a Szegedi Tudományegyetem hallgatói és a szegedi vonzáskörzetű középiskolák diákjai számára a 60 esztendős Szegedi Egyetem című lap és a Szegedi Tudományegyetem szépirodalmi hagyományait követve.

A pályázat kötetlen, vagyis bárminemű megkötés nélkül várunk verseket. A műveket szakmai zsűri bírálja el. Egy pályázó legfeljebb három alkotással nevezhet, melyek terjedelme lehetőleg ne haladja meg a 2 oldalt (12-es betűméret, szimpla sorköz). A beküldött versek csak olyan kéziratok lehetnek, melyek eddig még nem jelentek meg nyomtatásban. Minden írásművön szerepeljen a szerző (ál)neve, e-mail címe, telefonszáma.

 

A pályaműveket a Szegedi Egyetem Magazin szerkesztőségébe (6722 Szeged, Honvéd tér 6.) kell elküldeni vagy elektronikus úton a szovivo@rekt.szte.hu e-mail címre. A beadás határideje: 2013. március 29. A zsűri által legjobbnak ítélt versek megjelennek a Szegedi Egyetem Magazinban, illetve a Tiszatájonline.hu oldalon.

 

SZTEinfo

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

boritokep__12_

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Pszichológiai Intézete ügyvivő szakértő/intézeti ügyintéző munkatársat keres, határozatlan idejű munkaviszonyra.


Jelentkezési határidő: 2024. április 10. (szerda)