nyilt_nap_kiemelt

Nyílt nap az SZTE Füvészkertben és az Oktatáselméleti Kutatócsoportnál

Mivel járult hozzá hazai fejlesztésekhez hazánk európai uniós tagsága? A kérdésre az érdeklődő választ kap az SZTE Füvészkert és az Oktatáselméleti Kutatócsoport március 2-i programján. A szegedi egyetem is bemutatkozik az Uniós fejlesztések nyílt napja – séta a kulisszák mögött elnevezésű programon.

Az európai állampolgárok éve alkalmából a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) indította el az Uniós fejlesztések nyílt napja – séta a kulisszák mögött elnevezésű programot. Március 2-án, a tavasz első szombatján Magyarország 30 pontján – közte a Szegedi Tudományegyetem két részlegében – tekinthetnek meg uniós fejlesztési programot az érdeklődők.

 

Trópusok a Tisza-parton – így ajánlja önmagát a látogatónak a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertje (Szeged, Lövölde utca 42.). A Füvészkertben az uniós nyílt napon, március 2-án (szombaton) 10 – 16 óra között 90 perces túrák indulnak, szakmai vezető irányításával. Az SZTE Füvészkertjében – regisztráció nélkül – megtekinthető a régi és az új üvegház, a résztvevők megismerkedhetnek a trópusi növényekkel, a füvészkerti sétán elmélyedhetnek a kert történetében, megtekinthetik a vizes élőhelyeket, a sziklakertet, a rózsakertet, a gyógynövény- és haszonnövénykertet, a védett növényeket.

 

A Szegedi Tudományegyetem Oktatáselméleti Kutatócsoportja is csatlakozott az Uniós fejlesztések nyílt napja programhoz: március 2-án a látogatók betekintést nyerhetnek az uniós támogatásból megvalósult újításokba. Az érdeklődők reggel 10 órától 14 óráig a kutatócsoport központjában (Szeged, Petőfi Sándor sugárút 30-34.) ingyenesen próbálhatják ki az egyik kognitív laboratóriumban az online diagnosztikus mérés-értékelési rendszert (eDia), melyből megtudhatják ki mit és hogyan tanul meg. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges, a csoportok óránként indulnak.


A sajtómeghívó itt letölthető

A programmal kapcsolatos további részletek: www.ujszechenyiterv.gov.hu


SZTEinfo


plakat_DA

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

boritokep__12_

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Pszichológiai Intézete ügyvivő szakértő/intézeti ügyintéző munkatársat keres, határozatlan idejű munkaviszonyra.


Jelentkezési határidő: 2024. április 10. (szerda)