osszevont

Nyílt napra várja a továbbtanulókat az SZTE

2011. november 24-én (csütörtökön) tartja a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) a továbbtanulóknak iránytűt adó nyílt napját. Az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban (TIK) 8 óra 30 perctől 15 óráig várják az egyetemi felvételit tervező fiatalokat, a végzős és a 11. osztályos középiskolásokat, valamint tanáraikat, szüleiket.

SZTE nyílt napján a 12 karú egyetem képzési kínálata mellett a hallgatói élet mindennapjairól is képet kaphatnak az érdeklődők.

Az SZTE rektora, Szabó Gábor akadémikus, valamint az egyetem Ságvári gyakorló gimnáziumának igazgatója, Dobi János nyitja meg a nyílt napi programsorozatot. A TIK átriumában rendezett képzési kiállításon a 12 kar, valamint a kollégiumok, a hallgatói önkormányzat, a szabadidős csoportok képviselőit egész nap kérdezhetik az egyetemi felvételit tervező fiatalok. A TIK 4 termében külön-külön is bemutatkozik a szegedi egyetem 12 kara: ezeken az előadásokon részletesen ismertetik a különböző szakokat, a képzési kínálatot, a megszerzett diplomához kötődő elhelyezkedési lehetőségeket. Az egyetemi felvételiről a 14 órakor kezdődő előadáson kapnak friss információkat a továbbtanulást tervező fiatalok, tanáraik és szüleik. Egész nap működik a karrier jósda, de pályaválasztási tanácsadás, és különböző interaktív programok is színesítik az SZTE nyílt napját. A résztvevők 13 óra 30 perctől igazolást kérhetnek, 14 órakor pedig kisorsolják a nyereményeket.

További információ és részletes program:

http://www.u-szeged.hu/nyiltnap

 

 

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

boritokep__12_

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Pszichológiai Intézete ügyvivő szakértő/intézeti ügyintéző munkatársat keres, határozatlan idejű munkaviszonyra.


Jelentkezési határidő: 2024. április 10. (szerda)