Salzburgi professzor ad elő Peter Handkéről az SZTE-n

Hans Höller 2014. november 4-én tartja meg előadását az SZTE Bölcsészettudományi Karán.

A salzburgi Hans Höller professzor tart előadást Szegeden a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Osztrák Irodalom és Kultúra Tanszéke, az SZTE Klebelsberg Könyvtár Osztrák Könyvtára és a budapesti Osztrák Kulturális Fórum Budapest közös szervezésében Peter Handke osztrák író és fordító munkásságáról. Az „Eine ungewöhnliche Klassik nach 1945. Das Werk Peter Handkes“ című rendezvényre 2014. november 4-én (kedden) 14 órakor kerül sor az SZTE BTK konferenciatermében.

Höller professzor nemrégiben jelentette meg ugyanezzel a címmel (Eine ungewöhnliche Klassik nach 1945. Das Werk Peter Handkes) a Suhrkamp kiadónál Peter Handke művéről szóló kötetét. Szegedi előadásában kiválasztott szövegrészletek alapján mutatja be Handke művészetét.

 

SZTEinfo

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_30

Az SZTE BTK Hispanisztika Tanszék által idén immár hatodik alkalommal megrendezett Spanyol tanulmányi verseny díjátadóját április 12-én rendezték meg a kar Auditorium Maximum termében. Az ország különböző pontjairól érkező nyertes és különdíjjal kitüntetett csapatok a megjelent diplomatáktól vették át nyereményeiket.