Bezár

Hírarchívum

Kéthetes üzemszünettel takarékoskodik az SZTE

Kéthetes üzemszünettel takarékoskodik az SZTE

2014. november 19.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem takarékoskodik, ezért 2014. december 24-től 2015. január 4-ig épületei nagy részét bezárja, működésüket szünetelteti. A téli üzemszünet idén sem érinti azokat az épületeket, amelyekben egészségügyi vagy közoktatási egységek működnek. Az egyetemi élet 2015. január 5-én, hétfőn indul újra.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az energiatakarékosság jegyében ezen a télen is bezárja kapuit két hétre a Szegedi Tudományegyetem. 2014. december 24. és 2015. január 4. között a hivatali ügyintézés szünetel, az egyetemi épületek nagy részébe nem lehet bejutni, illetve ott tartózkodni, e helyeken a fűtést és az áramhasználatot korlátozzák.

Az érintett időszakban az egyetemi biztonsági szolgálat az épületeket lezárja és az életbe lépő biztosítási terv alapján rendszeresen ellenőrzi. A biztonsági szakszolgálat ügyeleti száma éjjel nappal elérhető, így felvilágosítás kérhető a lezárt épületekről.


A 2014. december 23-i munkanapon a szegedi egyetemhez tartozó irodákban, dolgozószobákban, közösségi helységekben működő gépeket, berendezéseket kikapcsolják. Ezzel is hozzájárulnak az energiatakarékossági program sikeréhez. E napon 12 órától 18-óráig az egyetemi épületekben a fűtést 10 °C-ra mérséklik. Ezt a hőfokot tartják 2014. január 4-én, vasárnap reggel 10 óráig, amikortól folyamatosan visszaállítják a fűtést a normál üzemi hőfokra.


Az SZTE téli üzemszünetében érintett három munkanapban nem hirdetnek meg vizsgákat. A Szegedi Tudományegyetemen 2014. december 8. és 2015. január 24. között tart a vizsgaidőszak. A téli szünet időszaka: 2014. december 24-től 2015. január 4-ig tat. A Szegedi Tudományegyetem 2015. január 5-én, hétfőn reggel nyitja ki újra összes épületeit és hivatalait.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek