Újabb Campus Hungary ösztöndíjfelhívás az SZTE hallgatói számára

2014. május 30-ig lehet jelentkezni a Campus Hungary hallgatók részére hirdetett ösztöndíjaira. Az eddigi meghirdetésektől eltérően 15 százalékkal emelkedett az ösztöndíj összege.

A Balassi Intézet hatodik alkalommal hirdet Campus Hungary ösztöndíjakat hallgatók részére, melyekre 2014. május 30-ig lehet pályázni. Ezek az ösztöndíj-lehetőségek a Szegedi Tudományegyetem polgárai számára is elérhetőek, és valódi mobilitási lehetőségeket kínálnak a világ összes országába. A 15 százalékkal emelkedett összegű ösztöndíj felhívására kizárólag a konvergencia régiókban (Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl és Dél-Dunántúl) található felsőoktatási intézmények hallgatói pályázhatnak. Az aktuális pályázati fordulóban a hallgatók számára ismét esély nyílik – sikeres pályázás esetén jelentős anyagi támogatást is biztosítva – az egyéni, illetve csoportos külföldi szakmai utakra, tanulmányutakra, részképzésekre.

A részletes Campus Hungary pályázati felhívás hallgatók számára itt olvasható.

 

SZTEinfo

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

boritokep__12_

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Pszichológiai Intézete ügyvivő szakértő/intézeti ügyintéző munkatársat keres, határozatlan idejű munkaviszonyra.


Jelentkezési határidő: 2024. április 10. (szerda)