Pályázattal külföldön tanulhatnak, oktathatnak az SZTE polgárai

Már megjelentek a Szegedi Tudományegyetem honlapján is az ERASMUS program friss pályázatai. Érdemes tanulmányozni az SZTE Nemzetközi Mobilitási Iroda honlapját.

Az SZTE polgárai pályázati segítséggel külföldön tanulhatnak, oktathatnak. Az ezt támogató pályázati fölhívások érdemes tanulmányozni az SZTE Nemzetközi és Mobilitási iroda honlapján:

 

ERASMUS PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KÜLFÖLDI RÉSZKÉPZÉSES TANULMÁNYOKRA MASTER KÉPZÉSBEN RÉSZTVEVŐ HALLGATÓK SZÁMÁRA A 2013/2014. TANÉV II. félévére

 

A Szegedi Tudományegyetem Nemzetközi Mobilitási Irodája (NMI) pályázatot hirdet az EU Erasmus program keretében külföldi részképzéses tanulmányokra master képzésben résztvevő hallgatók számára. A felhívás részletesen megtalálható a Nemzetközi Mobilitási Iroda honlapján:

 

Pályázati felhívás részképzéses tanulmányokra Master képzésben résztvevő hallgatók számára a 2013/2014. tanév 2. félévében

A tanszéki koordinátoroknak 2013. szeptember 30-ig kell a hallgatói jelöléseket az NMI-re beküldeniük (lásd a Letöltés c. menüpontot)."

 

*

 

ERASMUS PÓTPÁLYÁZATI FELHÍVÁS KÜLFÖLDI RÉSZKÉPZÉSES TANULMÁNYOKRA ÉS SZAKMAI GYAKORLATOKRA BACHELOR KÉPZÉSBEN RÉSZTVEVŐ HALLGATÓK RÉSZÉRE a 2013/2014. tanév II. félévére

 

A Szegedi Tudományegyetem Nemzetközi Mobilitási Irodája (NMI) az EU ERASMUS program keretében pótpályázatot hirdet bachelor képzésben résztvevő hallgatók részére külföldi tanulmányi és szakmai gyakorlati ösztöndíjakra a 2013/2014. tanév II. félévére.

 

A felhívás részletesen megtalálható a Nemzetközi Mobilitási Iroda (NMI) honlapján:

 

Pótpályázati felhívás részképzéses tanulmányokra Bachelor képzésben résztvevő hallgatók számára a 2013/2014. tanév 2. félévében

A tanszéki koordinátoroknak 2013. szeptember 30-ig kell a kiválasztott részképzéses illetve szakmai gyakorlatos hallgatók jelöléseit az NMI-re beküldeniük (lásd a Letöltés c. menüpontot)."

 

 

Pótpályázati felhívás hallgatói szakmai gyakorlatra a 2013/2014. tanév 2. félévében

A tanszéki koordinátoroknak 2013. szeptember 30-ig kell a kiválasztott részképzéses illetve szakmai gyakorlatos hallgatói jelöléseket az NMI-re beküldeniük (lásd a Letöltés c. menüpontot)."

 

*

 

ERASMUS PÁLYÁZATI FELHÍVÁS OKTATÓI MOBILITÁSRA (EGYETEMI OKTATÓK KÜLFÖLDÖN FOLYTATANDÓ OKTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉNEK) TÁMOGATÁSÁRA A 2013/2014. TANÉVRE

 

A Szegedi Tudományegyetem Nemzetközi Mobilitási Irodája az EU ERASMUS program keretében pályázatot hirdet a 2013/2014. tanévre egyetemi oktatók külföldi oktatási tevékenységének támogatására.

 

A felhívás részletesen megtalálható a Nemzetközi Mobilitási Iroda (NMI)honlapján:

 

Pályázati felhívás oktatói mobilitásra a 2013/2014. tanévben

A tanszéki koordinátoroknak 2013. szeptember 30-ig kell az oktatói jelöléseket az NMI-re beküldeniük (lásd a Letöltés c. menüpontot)."

 

*

 

ERASMUS PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ADMINISZTRATÍV MOBILITÁSRA (NEM OKTATÓI STÁTUSBAN FŐÁLLÁSBAN ALKALMAZOTT MUNKATÁRSAK) KÜLFÖLDI SZAKMAI TEVÉKENYSÉGÉNEK TÁMOGATÁSÁRA A 2013/2014. TANÉVRE

 

A Szegedi Tudományegyetem Nemzetközi Mobilitási Irodája az EU ERASMUS program keretében pályázatot hirdet a 2013/2014. tanévre egyetemi adminisztratív munkatársak külföldi szakmai tevékenységének támogatására.

 

A felhívás részletesen megtalálható a Nemzetközi Mobilitási Iroda (NMI) honlapján:

 

Pályázati felhívás adminisztratív mobilitásra a 2013/2014. tanévben (Pályázati határidő: 2013. szeptember 30.)"

 

SZTEinfo

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

boritokep__12_

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Pszichológiai Intézete ügyvivő szakértő/intézeti ügyintéző munkatársat keres, határozatlan idejű munkaviszonyra.


Jelentkezési határidő: 2024. április 10. (szerda)