BTKTIK

Bölcsész Szabadegyetem 2017 tavaszi félév

A 2017-es tavaszi félévben új kurzuskínálattal folytatódik a Bölcsész Szabadegyetem. Meghosszabbított jelentkezési határidő: február 17.

Kedves Érdeklődő!


A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara 2016 őszén indította el a Bölcsész Szabadegyetemet. A meghirdetett kurzusokból több mint százat vettek fel a mind diploma után lévő, mind diploma előtt álló érdeklődők. A siker arra sarkall bennünket, hogy új kurzusokkal folytassuk az előadássorozatokat.


Tavasszal többek között filozófiai, művészettörténeti, irodalmi, történelmi, néprajzi témák kerülnek előtérbe, legyen szó az ókori vallásokról, a hellenizmus kultúrájáról, a reneszánsz festészetről, a felvilágosodás irodalmáról, vagy a 19. század filozófiájáról és magyar irodalmáról.Kurzusok, tudnivalók


A választható kurzusok részletes leírását itt találja: www.arts.u-szeged.hu/oktatas/bolcsesz-szabadegyetem/kurzusok-2017-tavaszJelentkezés


A jelentkezés online és nyomtatott formában egyaránt lehetséges.

Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2017. február 17.


Online formában a következő linkre kattintva küldheti el jelentkezését: goo.gl/lUmKXr


Nyomtatható jeletnkezési lap ide kattintva tölthető le: www.arts.u-szeged.hu/oktatas/bolcsesz-szabadegyetem/jelentkezesi-lap-2017


illetve felvehető személyesen is a Tanulmányi Osztály ügyfélfogadó szobájában (SZTE BTK, Szeged, 6722, Egyetem u. 2., II. em) nyitva tartási időben (H-CS 9:30-11:30; 13:30-15:00; P 9:30-13:00).


A kitöltött Jelentkezési lap ugyanott leadható, illetve scannelt formában e-mailben is visszaküldhető a következő címre: zsofihenn@arts.u-szeged.hu


A jelentkezés díja:

max. 2 kurzus esetén 8.000 Ft. / félév

max 5 kurzus esetén 15.000 Ft. / félév

5 kurzus felett 20.000 Ft./félévTovábbi információ: Henn Zsófia, SZTE BTK Tanulmányi Osztály (Szeged, 6722, Egyetem u. 2. II. em.)

E-mail: zsofihenn@arts.u-szeged.hu, tel.: 62/544-363


Felmerülő kérdéseit a Tanulmányi Osztály munkatársainak személyesen is felteheti a fent megadott helyszínen és fogadóidőben.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Sikeres vállalkozók ösztönzik és mentorálják az egyetemi hallgatókat ötleteik megvalósításában

2017 őszén új kurzus indul a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán a vállalkozói lét ösztönzésére, valamint hallgatói ötletek megvalósításának elősegítésére.