Állásajánlat angolul és franciául, olaszul vagy németül beszélő személyek részére

Kedves Barátom,


Szegeden élsz, és jó munkát keresel?
Beszélsz angolul és franciául, olaszul vagy németül?


Az Unisys cég jó nyelvi készséggel rendelkező jelentkezőket keres. Körülbelül száz pozíció vár betöltésre, ezeket a helyeket azonban csak akkor fogják megteremteni, ha a cég megfelelő számú jelentkezési beadványt kap a városunkból. A munkakörülmények jók, a cég jó hírnévvel rendelkezik, nemzetközi csoportokkal dolgozik. A számítástechnikai ismeretek szerepe nem annyira jelentős, hiszen a cég gondoskodik az új alkalmazottak ilyen irányú fejlesztéséről. A legfontosabb alkalmassági feltétel a jó nyelvi készség: a legfőbb feladat ugyanis az anyanyelvűekkel (angol, francia, olasz, német) való beszélgetés.


Az állásokat csak abban az esetben fogják Szegeden megteremteni, ha a cég megfelelő számú jelentkezés kap ebből a városból. Arra kérünk, hogy továbbítsd ezt az e-mail-t a lehető legszélesebb körben, és a franciául/németül/olaszul beszélő barátaidat és ismerőseidet is bíztasd arra, hogy jelentkezzenek.


Jelentkezésedet JÚNIUS 17. ELŐTT kell elküldeni. Az álláslehetőség bemutatása, jelentkezési feltételek:
http://www.profession.hu/hu/allas/it-customer-specialist-in-szeged-unisys-ugsh-hungary-szeged-401476


NB: a franciául beszélőknek, a Tanszék jelenlegi vagy korábbi hallgatóinak az Alliance Française igazgatósága személyre szóló ingyenes segítséget nyújt (nyelvi készségek bemutatása, interjúra való felkészülés), hogy támogassa a jelentkezésed! Ezzel kapcsolatos kérésedet a következő e-mail címre várjuk:


Coline Trautmann-Gabin: c[pont]trautmann[kötőjel]gabin[kukac]af[pont]org[pont]hu


Sok szerencsét!
Alliance Française
Olasz Kulturális Központ