Hallgatóknak! Kurzusfelvételi problémák

2017/2018 őszi félév


Kedves Hallgatók,


sok jelzést kaptunk a kurzusfelvételekkel kapcsolatos nehézségekről, ezzel kapcsolatban szeretnénk a következő tájékoztatást adni.

Mint sokan tudják, az SZTE néhány hónapja állt át egy új szoftver használatára, így ez az első kurzusfelvételi időszak, ami a Neptunnal zajlik. A szoftver teljes körű működtetéhez szükséges kisebb fejlesztések a napokban elkészülnek, így azokon a szakokon is elkészül a végleges tanterv, s láthatóvá válnak a kurzusok, amelyeken ez egyelőre még nem így van. A fejlesztés utolsó fázisában tart a Modulo és a Neptun összekapcsolása is, ez a hallgatói kérelmek zökkenőmentes kezelését szolgálja majd. Kérjük tehát hallgatóink türelmét ebben az átmeneti időszakban, a Kar és az egyetem minden illetékes szakembere azon dolgozik, hogy a tanulmányok megkezdésének minden technikai feltétele már néhány napon belül segítse a hallgatóság és a tanulmányi adminisztráció munkáját. Megértésüket előre is köszönjük!


Üdvözlettel:

Dr. Kothencz Mihály

osztályvezető


Szegedi Tudományegyetem

Bölcsészettudományi Kar

Tanulmányi Osztály

6722 Szeged, Egyetem u.2.

www.arts.u-szeged.hu
Friss Hírek

Friss Hírek RSS

2017. október 6-án Bálint Sándor életét, munkásságát bemutató kiállítás nyílt Szegeden, a Dóm Látogatóközpontban, „Az én másokért adatott” – Dokumentumok, tárgyak Bálint Sándor hagyatékából címmel, mely a Dóm Galéria időszakos kiállítássorozatának első állomása, és a Móra Ferenc Múzeum rendezésében valósult meg.