Hallgatóknak! Kurzusfelvételi problémák

2017/2018 őszi félév


Kedves Hallgatók,


sok jelzést kaptunk a kurzusfelvételekkel kapcsolatos nehézségekről, ezzel kapcsolatban szeretnénk a következő tájékoztatást adni.

Mint sokan tudják, az SZTE néhány hónapja állt át egy új szoftver használatára, így ez az első kurzusfelvételi időszak, ami a Neptunnal zajlik. A szoftver teljes körű működtetéhez szükséges kisebb fejlesztések a napokban elkészülnek, így azokon a szakokon is elkészül a végleges tanterv, s láthatóvá válnak a kurzusok, amelyeken ez egyelőre még nem így van. A fejlesztés utolsó fázisában tart a Modulo és a Neptun összekapcsolása is, ez a hallgatói kérelmek zökkenőmentes kezelését szolgálja majd. Kérjük tehát hallgatóink türelmét ebben az átmeneti időszakban, a Kar és az egyetem minden illetékes szakembere azon dolgozik, hogy a tanulmányok megkezdésének minden technikai feltétele már néhány napon belül segítse a hallgatóság és a tanulmányi adminisztráció munkáját. Megértésüket előre is köszönjük!


Üdvözlettel:

Dr. Kothencz Mihály

osztályvezető


Szegedi Tudományegyetem

Bölcsészettudományi Kar

Tanulmányi Osztály

6722 Szeged, Egyetem u.2.

www.arts.u-szeged.hu
Friss Hírek

Friss Hírek RSS

„Végül is, mesélte O., mint mindig, ha orosz téma merült fel, (…) az orosz mesék végtelen répája, az orosz mítosz centrális metaforája, illetve hát Tolsztoj és Gogol végtelenjének ügyében is ruszista barátnőjéhez, Szőke Katalinhoz fordult” (Tolnai Ottó: A répa. Nádler-képek mentén)