INGYENES ÁLTALÁNOS ANGOLÓRÁK BTK-S OKTATÓKNAK ÉS DOLGOZÓKNAK 2018. MÁRCIUSÁTÓL


Ingyenes, tanárszakos hallgatók által tartott angolórákat kínál a BTK Angoltanár-képző és Alkalmazott Nyelvészeti Tanszéke a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán oktató és dolgozó kollégák számára 2018. márciusától.


Információk:
Időtartam: egyszer 90 perces angolóra – 18.00-19.30-ig, hétfőn vagy szerdán este. A hétfői csoport kezdési dátuma március 5., befejezése május vége (10 alkalom). A szerdai csoport kezdési dátuma március 7., befejezése május vége (10 alkalom).
A csoportok vegyes nyelvtudású szinttel indulnak (újrakezdőtől középhaladó szintig) minimum 5 fő jelentkezése esetén.


A jelentkezés és az órák ingyenesek, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni 2018. március 1., csütörtök, 18.00 óráig lehet a baloghzs@lit.u-szeged.hu email címen, Balogh Erzsébetnél, a csoport (hétfői vagy szerdai), illetve a saját bevallott nyelvtudási szint megjelölésével.


Az angolórák célja kettős:
1) a résztvevők angol nyelvi kompetenciáinak fejlesztése, nyelvgyakorlás;
2) a tanárszakos hallgatók számára – tanári, oktatói felügyelettel – lehetőség biztosítása arra, hogy kipróbálhassák magukat a tanári szerepkörben, praktikus ismereteket szerezzenek a nyelvtanításról és az osztálytermi munkáról.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

boritokep__12_

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Pszichológiai Intézete ügyvivő szakértő/intézeti ügyintéző munkatársat keres, határozatlan idejű munkaviszonyra.


Jelentkezési határidő: 2024. április 10. (szerda)