vademecum_kep

Vademecum Tanulmányi Kalauz 2017

Megjelent a 2017/2018-as Vademecum Tanulmányi Kalauz az SZTE Bölcsészettudományi Karának hallgatói számára.

kalauz

"Kiadványunkkal valamiféle iránytűt, útmutatót szeretnénk adni az Önök kezébe – ezért a címválasztás –, hogy eligazodhassanak abban az oktatási rendszerben, amelybe most belekerültek. Útmutatónkban együtt tesszük közzé az alap- és mesterszakos, valamint az osztatlan tanár szakos képzéssel kapcsolatos főbb információkat. Így a rendszerbe belépő elsős hallgatók már most láthatják, hogy később milyen lehetőségek várják őket karunk mesterszakos kínálatában. Kiadványunk tartalmazza az SZTE hatályos Tanulmányi és Vizsgaszabályzatát, illetve a BTK Tanulmányi ügyrendjét is.

Eredményes, hasznos és kellemes szegedi diákéveket kívánunk Önöknek!"


Prof. Dr. Gyenge Zoltán dékán

és az SZTE BTK vezetősége



A 2017/2018-asTanulmányi Kalauz letölthető itt.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_35

Tavasszal is meghirdette az SZTE NKI Kulturális Irodája a Hallgatói Művészeti Versenyét, amelyre több kategóriában jelentkezhettek a tehetséges hallgatók: az eredményhirdetésen kiderült, a meghirdetettek közül majdnem minden kategóriában értek el helyezést BTK-s hallgatók is, nem egy esetben első helyen végeztek.


Néhány nappal később az ugyancsak az SZTE NKI által szervezett „A Szegedi Tudományegyetem és a Nobel-díj” alkotói pályázat díjkiosztójára is sor került, ahol az egyik első díjat szintén egy BTK-s hallgató kapta meg, személyesen Karikó Katalintól.