Megérkezett a tavasz és a SzemeSZTEr márciusi adása

A tavaszt megújult főcímmel köszönti a SzemeSZTEr. Az SZTE BTK televíziós magazinjának a kűlcsine változott, de a tartalma változatlan maradt: minden belefér, ami kötődik Szegedhez, az egyetemhez és elsősorban a Bölcsészettudományi Karhoz. Így megmutatjuk, miért írtak petíciót és demonstráltak a hallgatók a Petőfi épület felújításáért, ott voltunka Reök Palotában egy formabontó színházi előadáson, megnéztük a HÖK szervezte kreatív estet és megmutatjuk, mit sportol az, aki a ninjutsut űzi. Tálas Péter Csongor pedig elvarászol bennünket.

A SzemeSZTEr városunkban a Szeged TV-ben látható március 16-án, szerdán 18.30-tól és 21.30-tól, március 18-án, pénteken 22.30-tól, március 19-én, szombaton 19.30-tól, március 20-án, vasárnap 8.00-tól és március 22-én kedden 20.00-től, de megnézhetik az adást a Youtube-on vagy éppen Veszprémben, Kecskeméten, Baján, Szabadkán, Szentesen, Hódmezővásárhelyen és a Globo Tv-én keresztül 50 Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen is.


A műsort ajánlja a szerkesztő: Bartus Bella és a műsorvezetők: Juhász Krisztina és Sinka Hédi, kommunikáció szakos hallgatók.Friss Hírek

Friss Hírek RSS

„Végül is, mesélte O., mint mindig, ha orosz téma merült fel, (…) az orosz mesék végtelen répája, az orosz mítosz centrális metaforája, illetve hát Tolsztoj és Gogol végtelenjének ügyében is ruszista barátnőjéhez, Szőke Katalinhoz fordult” (Tolnai Ottó: A répa. Nádler-képek mentén)