Megtekinthető a SzemeSZTEr decemberi adása

2015 utolsó egyetemi magazinja sok érdekes összeállítást tartogat nézőinek. Néhány téma kedvcsinálónak: Vámpírok bálja a BTK első éveseinek táncos mulatságán, remek elfoglaltság a Filmklub, de azt is megmutatjuk, hogy milyen filmek várják a résztvevőket. Hamza Vanessa kommunikáció BA szakos hallgató a mézeskalács készítésbe avat be bennünket. Egy új sorozatot is indítunk, ahol a BTK épületeinek, névvel ellátott termeinek történetét vázoljuk fel.

Minden kedves Nézőnknek békés karácsonyt és sikeres 2016-os esztendőt kíván a stáb minden tagja nevében a szerkesztő, Márki Kitti kommunikáció MA és a két műsorvezető, Glillich Anna és Serege Krisztina kommunikáció BA szakos hallgatók.


A magazin a Szeged TV műsorán december 15-én és 22-én este nyolc órától látható, de a találkozhatnak műsorunkkal a veszprémi, hódmezővásárhelyi, szentesi, bajai, kecskeméti és a szabadkai Pannon TV műsorán is!
Friss Hírek

Friss Hírek RSS

„Végül is, mesélte O., mint mindig, ha orosz téma merült fel, (…) az orosz mesék végtelen répája, az orosz mítosz centrális metaforája, illetve hát Tolsztoj és Gogol végtelenjének ügyében is ruszista barátnőjéhez, Szőke Katalinhoz fordult” (Tolnai Ottó: A répa. Nádler-képek mentén)