Kiváló TDK Szervezői Díj

Katona Tünde egyetemi docens (Germanisztika Intézet), kari TDK titkár és Harsányi Gergő Szabolcs egyetemi tanársegéd (Pszichológia Intézet), a Pro Scientia Aranyérmesek Társaságának elnöke Kiváló TDK Szervezői Díj kitüntetésben részesültek.

A díjakat Dr. Maruzsa Zoltán felsőoktatásért felelős helyettes államtitkár adta át a Fókuszban a tudományos műhelymunka. Harmadik országos TDK-fórum elnevezésű rendezvényen 2014. október 17-én. A díjat idén összesen kilenc, a hazai felsőoktatásban dolgozó kolléga kaphatta meg.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_32

Kasza Péter az SZTE BTK Klasszika-Filológia és Neolatin Tanszék tanszékvezető egyetemi docense, az SZTE Irodalom- és Kultúratudományi Doktori Iskola Neolatin Programjának vezetője, valamint az SZTE és az OSZK közreműködésével létrejött Kulcsár Péter Historiográfiai Kutatócsoport vezető kutatója. Magyar történelem Bécsből nézve - Wolfgang Lazius elfeledett történeti műve című akadémiai doktori értekezését 2023 szeptemberében védte meg. Kasza Péterrel az értekezés részleteiről, a tudományos pályájának kezdetéről, jelenlegi és jövőbeni kutatásairól és a tanításról beszélgettünk.