Pályázati felhívás MA és PhD hallgatók számára Erasmus+ NEW FACES IP, Montpellier 2018

Európa válságai Shakespeare korában és napjainkban

 

A nagy sikerrel zárult 2017-es szegedi esemény végeztével a NEW FACES konzorcium meghirdeti a második intenzív programot, amelynek befogadója a montpellier-i Université Paul-Valéry 3.


Site_Saint-Charles


Az esemény időpontja 2018. június 18–30.


A programra, amelyen francia, olasz, spanyol, portugál, cseh, lengyel és holland tanárok és diákok is részt vesznek, 6-8 szegedi hallgató utazhat. Elsősorban angol szakos, a reneszánsz irodalom és kultúra iránt érdeklődő hallgatók pályázatát várjuk, de a pályázat minden bölcsész MA/PhD hallgató számára nyitott. A pályázati anyagot (önéletrajzot és motivációs levelet) Matuska Ágnes (magnes@lit.u-szegded.hu) vagy Zámbóné Kocic Larisa (larisa@ieas-szeged.hu) címére kérjük küldeni. A pályázatok leadásának határideje 2017. december 12. éjfél, a sikeres és a várólistára került pályázók névsorának közzététele december 15-re várható.


montpellier_aquarelle STCHARLES-Cour


A programról részletes információ a konzorcium honlapján (http://www.new-faces-erasmusplus.fr) olvasható. Az érdeklődők további tájékoztatást a fenti e-mail címeken is kérhetnek.


Információ: http://www.new-faces-erasmusplus.fr

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

„Végül is, mesélte O., mint mindig, ha orosz téma merült fel, (…) az orosz mesék végtelen répája, az orosz mítosz centrális metaforája, illetve hát Tolsztoj és Gogol végtelenjének ügyében is ruszista barátnőjéhez, Szőke Katalinhoz fordult” (Tolnai Ottó: A répa. Nádler-képek mentén)